İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Projeler - Etkinlikler - Seminerler

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Yaptığımız, katıldığımız; Projeler - Etkinlikler - Seminerler

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Başkomutan, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andık.

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatmanur Taşdemirin eTwinning kapsamında gerçekleştirdiği etkinlik.

Şbt

Öğrencilerimiz İdlib'de şehid edilen 33 vatan evladımızın ruhları için yüzlerce Yasin suresi ve Şanlı Türk Ordusu için Fetih suresi okudular. Aziz milletimizin başı sağolsun...

Şbt

Ock

Okul kız satranç takımımız İstanbul 1.Bölge müsabakalarında ikinci olarak İstanbul İl Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

Ock

Okul hentbol takımımız final müsabakasında Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi takımını 14-10 yenerek şampiyon olmuştur.

Ock

Genç Kızılay Ümraniye Şubesi öğrencilerimiz arasından gönüllüler kazanmak amacıyla sunum yaptı.

Öğretmenlerimiz "Rüzgarı Dizginleyen Çocuk" Filmini İzledi

İlgili Öğrencilerimize İslam Sanatları (Hat, Tezhip, Ebru) Tanıtıldı

Ock

Öğretmenlerimizin hazırladığı Celalettin Ökten Hocayı anma programında öğrencilerimiz görev aldılar.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde 27 Aralık 2019 Cuma Günü Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan Geç Hatipler "Hutbe Okuma" Yarışmasında okulumuz öğrencisi Furkan BOLAT bölge birincisi olmuştur.

Ara

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 27 Aralık Cuma günü Aşiyan Müzesini ziyaret ettiler ve Yıldız Parkına gezdiler.

Ara

KIZILAY tarafından, 25.12.2019 tarihinde, okulumuzun sunum sınıfında, öğrencilerimize "Neden Kan? Neden Kan Bağışı?" konulu seminer yapıldı.

Ara

Kültür Okulda Başlar Projesi kapsamında 23.12.209 tarihinde okulumuza, TGRT Haberden Mehmet AYDIN, Radyo 7'den Umut ÖZTÜRK ve Radyo TURKUAZ'dan Ayhan GÜNGÖR konuk oldular.