İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okul Müdürümüz Dr. Yunus KURTULUŞ Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL ile Görüştü

"Okul Müdürümüz Dr. Yunus KURTULUŞ Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ, Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL ve Milli Eğitim Bakanlığı DİN Öğretmeni Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL ile görüştü."

Okul Müdürümüz Dr. Yunus KURTULUŞ Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ, Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL ve Milli Eğitim Bakanlığı DİN Öğretmeni Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL ile görüştü." 3. uluslararası Model İslam İşbirliği Teşkilatı Liseler Zirvesinin kapanış programına  katılan okul Müdürümüz Dr. Yunus KURTULUŞ program sonrasında Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL ile istişarelerde bulunarak 11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında okulumuzda ikincisi gerçekleştirilecek olan KARMES 2 (Kariyer ve Mesleki Tanıtım Günleri) hakkında bilgi vererek progr10-05-202210-05-202210-05-202210-05-2022ama davet etti.

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 29.11.2022 21:04 - Görüntülenme: 583