İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kur’an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin imam hatiplik, müezzinlik, vaizlik ve Kur’an kursu öğreticiliği uygulamaları

AYLAR

TATBİKAT  CAMİİ’LERİ

GÖREVLİ ÖĞRETMENLER

EYLÜL

Tevhid Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.

HALİS YALÇIN

EKİM

Çayırönü Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.
Gülistan Kız Kuran Kursu ‘na kız vaize öğrencilerin gönderilmesi.

MUSTAFA SEZER
Uslat KOCABIYIK

KASIM

Armağanevler Hz. Ali Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.

Tuba Kız Kuran Kursu ‘na kız vaize öğrencilerin gönderilmesi.

HÜSEYİN HATİPOĞLU
Nurten ÖZLER

ARALIK

Simpaş Ramazan Efendi Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.

Yukarı Dudullu Kız Kuran Kursu ‘na kız vaize öğrencilerin gönderilmesi.

KERİM SEZGİN
Serap ASLAN

OCAK

Tepe Üstü Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.

ÖMER LÜTFİ AKMEŞE

ŞUBAT

Cemil Merkez  Camii’ne hutbe okunması ve Cuma namazı kıldırmak üzere öğrenci gönderilmesi.

CAFER YILMAZ

MART