İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Öğrencilerimizin DİKKATİNE

© Açık Lise İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri başlamıştır.

© 15 Eylül - 2 Ekim 2023 tarihleri arasında sınav ücreti 160 TL Ziraat, Halk, Vakıflar bankalarının mobil şube veya internet bankacılığı sistemi üzerinden veya ATM lerinden yatırılabilecektir. Ayrıca ödemeler odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartıyla da yatırılabilecektir.

© Uzaktan eğitim dersi kalmayıp sadece yüzyüze eğitimi dersleri  (Arapça-K.Kerim-Hitabet-Tefsir-Hadis)kalan öğrenciler sınav ücreti olan 160 TL’yi yatır-ma-yacaktır. Bu durumda olan öğrenciler okulumuza gelerek kayıt yenileme işlemini yaptıracaktır.

© Sistemde biometrik fotoğrafı olmayan öğrencilerin kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Biyometrik Fotoğrafı olmayanlar sınav ücretini yatırdıktan sonra mutlaka okula gelerek fotoğraflarını teslim etmek zorundadırlar.

© Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız adına iş ve işlemleri zamanında yapmayı ve göndermiş olduğumuz bilgilendirme mesajlarını dikkatle okumanızı rica ederiz.

Yayın: 11.01.2022 - Güncelleme: 18.09.2023 23:39 - Görüntülenme: 1256