İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ FAALİYETLERİ..

OKULUMUZ ARAPÇA KULÜBÜ,ARAPÇA DİL SINIFI VE SURİYELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN ARAPÇA ÖĞRETMENİ DURAN CANKATAR DANIŞMANLIĞINDA ORGANİZE ETTİĞİ 18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ ETKİNLİĞİ OKUL MÜDÜRÜ DR.YUNUS KURTULUŞ,29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DR.İBRAHİM HELALŞAH,ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN GENİŞ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ

FAALİYETLERİ..

PROGRAMDA KUR´AN-I KERIM TILAVETİ, AÇILIŞ KONUŞMALARI,  İSTİKLAL MARŞIMIZIN İLK İKİ KITASININ TÜRKÇE VE ARAPÇA OKUNMASI,ARAPÇA MARŞLAR,İLAHİLER,SÖYLEŞİLER,SİİRLER VE KULÜP ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİMİ YER ALMIŞTR. PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA OKULUMUZ ARAPÇA ÖĞRETMENİ DURAN CANKATAR OLMAK TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

11-01-2019

11-01-201911-01-201911-01-2019